Cautare

180 de rezultate pentru "strivit de tir" (3.22 secunde)
De cand toata lumea a inceput sa discute despre despartirea de Vlad Huidu, Giulia Anghelescu nu reuseste sa isi mai linisteasca sufletul. Vedeta prefera sa evite orice intrebare legata de acest subiect, asa ca o excursie departe de Capitala a fost tocmai oportuna.
Pragul festivalului a fost trecut de peste 10.000 de persoane, in cele trei zile, care au cosumat aproximativ 14.000 de burgeri.
Casa Comana - o destinatie turistica de prim rang, aflata la o ora de Bucuresti Delta Neajlovului si Parcul National Comana se afla la 46 de km distanta de Bucuresti, traseul fiind pe soseaua Bucuresti - Giurgiu, foarte aproape de comuna Calugareni.
Cea de-a doua editie a Galei Premiilor Sigurantei Rutiere aduna si in acest an cele mai responsabile persoane, organizatii neguvernamentale, companii si institutii publice din Romania, preocupate de road safety. In acest an, Gala are o serie impresionanta de categorii: ... PREMIUL COMPANIEI NATIONALE DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE 3.
Au trecut 3 ani de cand Comisia a aprobat proiectul, dar pana acum nu s-a facut nici un pas inainte. ... Cu urmarile de rigoare.
Am descoperit cu placuta surprindere, in orasul Calarasi, un bar amenajat in stil american, o oaza de America.
M-am luptat foarte mult cu acest monstru si am ajuns la o varianta de echilibru. ... Si nu mancam o bucatica, ci un tir! ... Interviul complet, in materialul video de aici:
Accidentul s-a produs dupa ce un tir a intrat pe contrasens si a lovit doua masini. Circulatia in zona este ingreunata la aceasta ora.
In ceea ce priveste conducerea fara permis, seful Directiei Rutiere sustine ca nu este sub nici o forma de acord cu acest lucru si ca soferii romani nu sunt pregatiti pentru asa ceva.
Proprietarii imobilului spun ca s-au speriat, abia deschisesera magazinul, iar primul client a fost tirul, care a intrat direct prin pereti. Amanunte in Gazeta de Sud.
Traficul rutier pe DN 7 Ramnicu Valcea - Sibiu se desfasoara, la aceasta ora, pe un sigur sens, alternativ, dupa ce o parte din sticlele cu bere transportate de un tir au cazut pe sosea, la fata locului deplasandu-se lucratorii Detasamentului de Interventie Rapida pentru a impiedica furtul marfii.
Un copil de 5 ani si parintii lui au murit intr-un accident rutier produs noaptea trecuta pe Autostrada Soarelui, iar fratii copilului sunt grav raniti.
O femeie a murit, miercuri, lovita de un tir, in sectorul 6 al Capitalei, dupa ce a traversat printr-un loc nepermis, potrivit purtatorului de cuvant al Brigazii Rutiere, Andrei Codau, citat de Mediafax.
Trei oameni au ajuns la spital, dupa ce trei masini si un TIR s-au ciocnit violent. Una dintre victime a ramas incarcerata si doar pompierii de la descarcerare au reusit s-o scoata dintre fiare.
O masina s-a ciocnit cu un TIR, in conditii de ceata si asfalt umed. Alti 8 soferi nu au putut frana la timp si au intrat in masinile ciocnite.
Intre timp ies la iveala detalii cutremuratoare din ancheta tragediiei cu 7 morti de la Iasi. Soferul care a provocat carnagiul conducea tir-ul cu cartela tahograf a colegului sau, fiul primarului.
Pe mai multe drumuri din Maramures se circula in conditii de iarna. Pe partea carosabila a DN18, in Pasul Gutai, drumarii au intervenit pentru indepartarea zapezii de pe carosabil dupa o avalansa la km 22, in judetul Maramures.Ninge abundent in multe zone din judet.
Razvan Burleanu a sustinut o conferinta de presa in care a anuntat ca nu are deocamdata contracandidat la alegerile pentru presedintia FRF, care sunt programate pe 12 aprilie.
Un sofer de TIR a filmat cum de la pompa unei benzinarii din judetul Arges iese aer, in loc de motorina. Dupa ce imaginile au fost facute publice, inspectorii de la Protectia Consumatorului au mers in control.
Nu substantial, dar oricum, schimbarile sunt demne de luat in seama.
google-analytics.com